Chytrá meteostanice Netatmo je nepostradatelným společníkem pro jarní venkovní aktivity

Se zvyšujícími se teplotami a přívětivým podmínkám začínáme trávit více času venku. S pomocí chytré domácnosti si však můžete užít co nejvíce venkovních aktivit bez ohledu na neustále se měnící počasí. Inteligentní meteostanice nabízí totiž mnohem více než jen základní předpověď počasí a stane se partnerem pro plánování vašich dní. Její vnitřní modul navíc sleduje například i hladinu CO2 či vlhkost vzduchu.

S blížícím se teplejším počasím se otevírají dveře k nespočtu venkovních aktivit, od pikniků v parku po jarní výlety do přírody. Příprava na ně vyžaduje nejen nadšení, ale i trochu toho plánování, aby vás proměnlivé podmínky nezastihly nepřipravené. Chytrá domácnost vám poskytne detailní informace o venkovní situaci, které využijete pro sport, domov ale i vaši zahradu.

S čím vším vám může chytrá meteostanice Netatmo nastartovat bezstarostné jarní dny?

1)            Kontrola meteorologických podmínek: Před zahájením venkovních aktivit, jako je pěší turistika nebo piknik, se můžete pohodlně podívat do své mobilní aplikace, meteostanice Netatmo poskytne aktuální informace o počasí v reálném čase. Funkce Weathermap nabízí vizuální zobrazení místních povětrnostních podmínek, díky tomu budete mít všechny potřebné informace pro naplánování výletu po ruce – od teploty, vlhkosti, kvality vzduchu v interiéru i exteriéru až po výši atmosférického tlaku.

2)            Úspora peněz za zalévání: Pokud plánujete zasévat semínka rostlin, ale i šetřit s vodou, pomůže vám inteligentní srážkoměr. Funguje ve spojení s meteostanicí a poskytne konkrétní a přesné údaje o dešťových srážkách v zahradě. Díky tomu si můžete určit, jak často je potřeba vaše rostliny zalévat. Snížíte si tak výdaje za vodu a můžete lépe předpovídat, kdy bude pršet.

3)            Plánování sportovních aktivit: Než se vydáte na dobrodružství na kole, můžete využít anemometr Netatmo a zkontrolovat si přesné věrné podmínky v okolí.

4)            Příjemné a zdravé prostředí: Pomocí vnitřního modulu meteostanice můžete měřit teplotu, vlhkost a úroveň CO2 v interiéru a mít přehled o podmínkách v domácnosti. S přídavnými moduly můžete sledovat stav v několika místnostech současně. V případě zvýšené vlhkosti nebo hladiny CO2 dostanete upozornění do vašeho chytrého telefonu. Po následném vyvětrání se vám během několika minut zlepší kvalita vzduchu, díky čemuž budete mít doma příjemné a zdravé prostředí.

O chytré meteostanici Netatmo

Meteostanice neslouží pouze pro přehled o počasí, ale díky přesným informacím pomáhá uživatelům zlepšovat každodenní život. Díky pokročilým senzorům sleduje teplotu, vlhkost, kvalitu vzduchu a úroveň CO2 v reálném čase. Její konektivita umožňuje vzdálené sledování a ovládání prostřednictvím aplikace pro chytré telefony, díky čemuž mají uživatelé přístup k informacím, ať už jsou kdekoliv.

Dostupnost a ceny

Do 31. 3. (nebo do vyprodání zásob) můžete využít exkluzivní jarní slevy, díky kterým nakoupíte například inteligentní meteostanici se 40% slevou!

             Meteostanice Netatmo je k dostání za 4.899 Kč (189 eur), nyní však se slevou 40 % exkluzivně za 2 899 Kč.

             Inteligentní srážkoměr Netatmo je k dostání za 1.999 Kč (79 eur), nyní se slevou 20 % za 1.599 Kč (63 eur).

             Inteligentní anemometr Netatmo je k dostání za 2.899 Kč (109 eur), nyní se slevou 20 % za 2.319 Kč (87 eur).

             Přídavný vnitřní modul Netatmo je k dostání za 1.999 Kč (79 eur), nyní se slevou 20 % za 1.599 Kč (63 eur).

Zveřejněno: 25. 03. 2024