Fotopast B3 GSM 4G s GPS lokací, ovládáním na dálku a neviditelným přísvitem

Fotopast B3 GSM 4G patří mezi nejprodávanější fotopasti z nabídky SpyShop24.cz. Fotopast B3 je moderní outdoorová kamera, jejíž pokročilé funkce z ní dělají ideální volbu jak pro amatérské uživatele, tak i pro profesionální použití. Fotopast B3 GSM 4G zvládne video ve Full HD o délce od 5 do 60 sekund a fotografie v rozlišení až 12 Mpix.

Díky velmi rychlé reakční době 0,35 s začne záznam okamžitě po detekci pohybu. K přednostem této fotopasti patří také modul GSM pro přenos dat, geolokace GPS, podpora sítě 4G a funkce ovládání na dálku dedikovanou aplikací. Pro své pokročilé možnosti a snadné ovládání najde fotopast B3 uplatnění při ochraně pozemků, lesa a při pozorování přírody.

Fotopast B3 GSM 4G s GPS lokaci, ovládáním na dálku a neviditelným přísvitem B3 je profesionální fotopast pro skrytý monitoring lesů, pozemku a dalších venkovních míst. Model disponuje 57 IR diodami v pásmu 940 nm, které zajistí neviditelné noční osvětlení a modulem GSM pro přenos dat na dálku. Výrobek je doporučován pro použití lesní správou, pro ochranu hospodářských objektů a k tichému pozorování zvířat v jejich přirozeném prostředí.

Cena a dostupnost:

Fotopast B3 GSM 4G je dodávána na trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 9.350 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 25. 04. 2024