QNAP představuje NetBak PC Agent, bezlicenční řešení pro zálohování počítačů a serverů se systémem Windows

Společnost QNAP Systems představuje NetBak PC Agent, bezlicenční řešení pro zálohování celého systému Windows. NetBak PC Agent je nástroj, který vyžaduje, aby byl na uživatelském NAS nainstalován Hyper Data Protector, aplikace NAS podporující zálohování koncových zařízení (včetně virtuálních počítačů, počítačů se systémem Windows a serverů).

Stávajícím uživatelům aplikace NetBak Replicator doporučujeme přejít na NetBak PC Agent, aby mohli využívat moderní uživatelské rozhraní a blokové zálohování celých systémů, jednotek, složek nebo souborů. Kromě aktualizace formátu zálohování podporuje NetBak PC Agent nové funkce, jako jsou:

             Hardwarová obnova počítače: Obnovení celého systému počítače/serveru vytvořením spouštěcího disku USB.

             Syntetické inkrementální zálohování: Zkraťte dobu zálohování/obnovy pomocí převratné technologie syntetického inkrementálního zálohování společnosti QNAP, která zvyšuje efektivitu IT a produktivitu koncových uživatelů a pomáhá zachovat integritu dat snížením RTO a RPO.

             Backup Explorer: Pomocí intuitivního uživatelského rozhraní nástroje Backup Explorer v aplikaci Hyper Data Protector můžete vyhledat konkrétní složku nebo soubor v různých verzích záloh a obnovit je do klientských zařízení.

             Plánované zálohování: Jakmile uživatelé nastaví pravidla zálohování, NetBak PC Agent se postará o zbytek.

             Cíl obnovení zálohy systému: Podporovány jsou lokální i vzdálené sítě.

Systémové požadavky

NAS s procesorem x86 (Intel či AMD); 4 GB RAM (nebo více); QTS 4.5.4 (nebo novější) nebo QuTS hero h4.5.4 (nebo novější)

Podporované operační systémy

Windows 10, Windows 11, Windows Server 2016, 2019, 2022

Dostupnost

NetBak PC Agent lze stáhnout z Nástroje QNAP a Hyper Data Protector lze stáhnout z QTS App Center.

Zveřejněno: 06. 03. 2024