Bang & Olufsen BeoPlay EX jsou originálně vypadající sluchátka

Překvapuje vás, že i v dnešní době tržního přetlaku je možné vytvořit špuntová sluchátka, která vypadají jinak než ostatní?

O tento kousek se poměrně úspěšně pokusila dánská značka Bang & Olufsen, která představila model BeoPlay EX. Ten sám výrobce popisuje jako „dosud nejuniverzálnější true wireless sluchátka“. Sluchátka BeoPlay EX se mimo jiné chlubí adaptivním ANC a jsou plně vodotěsná a prachuodolná dle standardu IP57.

Pokud jde o další specifikace, těšit se můžeme na vůbec největší měnič použitý v true wireless špuntových sluchátkách značky Bang & Olufsen (s průměrem 9,2 mm). Nový tvar pak odráží typický high-endový hliníkový design B & O a k dispozici je ve třech barevných provedeních.

Výdrž baterie je výrobcem stanovena na 20 hodin přehrávání (včetně nabíjení v přenosném pouzdře), přičemž samotná sluchátka zvládnou hrát šest hodin (s aktivovaným ANC). Technologie Bluetooth 5.2 podporuje multipoint připojení, na každém sluchátku se nacházejí tři mikrofony. A cena? Ta byla stanovena na 399 eur, tedy necelých deset tisíc korun.

Zveřejněno: 25. 04. 2022