Bluetooth repráky Polaroid se vezou na vlně retro

Společnost Polaroid je známa výrobou fotoaparátů, jenže tentokrát se pouští do (pro sebe) zcela neznámých vod přenosného zvuku.

Konkrétně představila řadu Bluetooth reproduktorů s prostým názvem Bluetooth Music Player, které jsou dost retro a detaily včetně použitých barev připomínají proslulé boomboxy z devadesátých let.

Jednotlivé kousky nesou označení P1, P2, P3 a P4 a liší se od sebe hlavně výkonem a cenou. A samozřejmě, čím vyšší číslo, tím méně přenosný daný reproduktor bude. Ale mobilní budete s každým z nich.

O technických specifikacích jednotlivých repráků toho zatím moc nevíme, nicméně výrobce se chlubí deseti hodinami výdrže na jedno nabití baterie u P1 a až 15 hodinami u těch ostatních. Všechny modely pak k připojení používají Bluetooth a pro nabíjení pak rozhraní USB typu C.

Kromě samotných přehrávačů přináší Polaroid na trh také mobilní aplikaci Polaroid Music, jejíž součástí je streamovací služba Polaroid Radio (tu najdete i na webu Polaroidu). Polaroid Radio působí jako „osekaná“ verze Apple Music, nicméně na rozdíl od té je zdarma.

Zveřejněno: 03. 10. 2022