Bluetooth reproduktory Bose disponují všesměrovým zvukem

Společnost Bose uvedla novou generaci svých všesměrových Bluetooth reproduktorů Bose SoundLink Revolve II, která se pyšní skutečným 360° zvukem. K dispozici jsou hned dva modely, a to Bose Revolve II a o něco větší Bose Revolve+ II.

K zásadním vylepšením oproti předchozí generaci náleží podpora standardu Bluetooth 5.0, která znamená vyšší přenosovou rychlost i stabilitu spojení. Díky vyšší úrovni odolnosti na úrovni standardu IP55 pak novou řadu repráčků nepřekvapí ani déšť či prašné prostředí.

Vlastní řešení umožnilo výrobci, aby do reproduktorů integroval pouze jeden měnič, který směřuje dolů a díky speciální akustické čočce se pak odráží do všech stran. Díky tomu je ve všech směrech od zdroje zvuku tento zvuk stejný bez ztráty kvality v úhlech, kde na sebe běžně navazují měniče směřující do strany.

Určitě praktickým detailem je integrace závitu na fotografické stojany na spodní straně přístroje. Díky tomu můžete reproduktor umístit do středu místnosti.

360° Bluetooth reproduktor Bose Revolve II koupíte za doporučenou cenu 5490 Kč, Bose Revolve+ II pak stojí 7990 Kč. V obou případech si můžete zvolit mezi černou a stříbrnou verzí.

Zveřejněno: 11. 02. 2021