Bluetooth reproduktory JBL nabídnou i 360° zvuk

Značka JBL oznámila novinky ve své řadě přenosných reproduktorů, které se chlubí jak novým designem, tak i technologií JBL Original Pro Sound.

První novinkou je JBL Pulse 5, model, který v sobě kombinuje všesměrový zvuk s LED světelnou show. Stejně jako dřívější modely řady Pulse nabízí i tento 12 hodin přehrávání na jedno nabití. Oproti předchůdci s názvem Pulse 4 však novinka splňuje certifikaci odolnosti vůči prachu a vodě na úrovni IP67, a nikoliv IPX7 jako doposud. Skrze funkci JBL PartyBoost pak zařízení lze propojit s více reproduktory JBL, které podporují stejnou funkci. Díky podpoře Bluetooth 5.3 zas k Pulse 5 můžete připojit dva smartphony nebo tablety najednou.

A za druhé tu máme JBL Boombox 3, našlapaný reprák s třípásmovým systémem, který je vybavený „racetrack“ subwooferem, dvěma měniči ve středním pásmu a dvěma výškovými reproduktory. Novinka slibuje oproti předchůdci hlubší basy a také „intenzivní čistotu“ zvuku. Na jedno nabití zvládne Boombox 3 24 hodin přehrávání a opět tu máme upgrade na IP67.

Zveřejněno: 06. 01. 2022