Chcete streamovat ze starší Hi-Fi? Audio Pro vám to umožní

Švédská firma Audio Pro představila audio streamer s názvem Link2, který umožní přidat vaší staré dobré Hi-Fi sestavě moderní funkce.

Novinka navazuje na dříve představené streamovací zařízení, prostě nazvané Link1, které taktéž překlenovalo hranici mezi retro a moderním. Každopádně Link2 podporuje funkce jako AirPlay 2 a Google Cast, ale i vlastní streamovací řešení Audio Pro, což mimo jiné znamená, že Link2 můžete integrovat do širšího multiroom systému v rámci vaší domácnosti.

Link2 disponuje celkově čtyřmi vstupy a třemi výstupy, což je oproti předchůdci o něco více. Konkrétně se jedná o RCA linkové vstupy a výstupy, koaxiální a optické výstupy, ethernetový port pro připojení ke kabelové síti nebo USB konektor, díky kterému k Audio Pro Link2 můžete připojit externí úložiště. No a navíc tu máte i bezdrátovou konektivitu skrze Bluetooth a Wi-Fi.

Díky zařízení Link2 už nemusíte přemýšlet o nahrazení nebo dokonce vyhození vašeho starého audio řešení, ale můžete ho upgradovat tak, aby lépe zapadlo do dnešní doby.

Zveřejněno: 31. 10. 2022