Čistý a přizpůsobitelný přístup k softwaru od Motoroly

Společnost Motorola se zavázala poskytovat zákazníkům čistou verzi OS Android. Bez zastaralého softwarového skinu, duplicitních aplikací – pouze téměř běžný Android, který mají rádi uživatelé mobilů a fanoušci společnosti Motorola.

Moje uživatelské prostředí umožňuje uživatelům přizpůsobit své zážitky ještě intuitivnější a osobnější a poskytnout tak uživatelům to, co chtějí a jak to chtějí. Moje uživatelské prostředí vám dává kontrolu nad vaším mobilním zážitkem.

Moje uživatelské prostředí obsahuje všechny moto zážitky, moto specifické aplikace a přizpůsobení, které zákazníci poznali a milovali. Ať už jde o rozsvícení baterky jednoduchým gestem – dvojitým mávnutím zápěstí, otevřením fotoaparátu otočením zápěstí, rozvíjením kreativity pomocí moto poznámky nebo změnou tvarů ikon, barevných schémat a zobrazovaných fontů – to vše je součástí funkce Moje uživatelské prostředí.

Poprvé představeno pro motorola edge +, Moje uživatelské prostředí nabízí sadu softwarových funkcí jedinečných pro toto zařízení, jako například Edge Touch, která se zaměřila na funkce okrajů displeje, jako je rozsvícení na zobrazení stavu nabíjení, příchozí hovory a upozornění a poskytla tak uživatelům způsoby interakce s jejich telefonem, i když nebyl v ruce.

Spolu s vývojem inovací zaměřených na zákazníka se společnost Motorola zavázala k zpřístupňování nejnovější technologie, aby byla dostupná pro více lidí. A Moje uživatelské prostředí není výjimkou, od vlajkové lodi motorola edge + po stále populárnější prémiovou franšízu moto g na vysoké úrovni, která vylepšuje osobní mobilní zážitek.

Zveřejněno: 09. 06. 2021