Cooler Master představuje novou skříň

Výrobce PC periferií a příslušenství Cooler Master představuje novou počítačovou skříň TD500 Mesh V2, která navazuje na úspěšné skříně řady TD představené roku 2018.

Skříň Cooler Master TD500 Mesh V2 je vybavena 120mm ARGB podsvícenými ventilátory a atraktivním trojrozměrným předním panelem. Díky této kombinaci může skříň vypadat pokaždé trochu jinak, a to dle aktuálního podsvícení a úhlů pohledu.

Netradiční vzhled skříně je postavený na geometrických tvarech krystalů, přičemž na přední panel navazují bočnice z tvrzeného skla. Od ostatních skříní řady TD se TD500 Mesh V2 liší vylepšenými funkčními vlastnostmi skříně. Je například kompatibilní s chladiči větších rozměrů.

Novinkou je také připojení USB 3.2 Gen 2 Type-C, díky kterým získají uživatelé maximální dostupné přenosové rychlosti. Za zmínku stojí také odnímatelný horní panel nebo kryt zdroje.

Počítačovou skříň Cooler Master TD500 Mesh V2 na trhu v závislosti na regionu zakoupíte za doporučenou koncovou cenu 89,99 dolaru (cca dva tisíce korun).

Zveřejněno: 24. 01. 2023