Dárky od Electroluxu vám usnadní život

Vánoce se kvapem blíží a společnost Electrolux v souvislosti s tím sepsala souhrn spotřebičů a zařízení do domácnosti ze svého portfolia, které pod stromečkem rozhodně potěší.

Jedním z nich je i tyčový vysavač Pure Q9 ALGS, který každou domácnost dokáže zbavit všech nečistot, bakterií a alergenů. K tomu přispívá i účinná pětistupňová filtrace nebo speciální hubice BedProPower Plus s UV technologií na čalouněný nábytek a matrace.

Dále zde máme čističku vzduchu Well A7, která je vybavena 360stupňovým systémem proudění vzduchu a znovu pětistupňovou filtrací, která zvládne zachytit veškeré bakterie, znečišťující látky a alergeny. Skandinávský design této čističky se navíc dočkal prestižních ocenění.

Za zmínku rozhodně stojí i předem plněná pračka Electrolux PerfectCare 600, která disponuje úzkým provedením, a tak se hodí i do menších koupelen. Je vybavena jedinečnou technologií SensiCare, která automaticky nastaví délku praní a spotřebu vody a energie pro každou náplň zvlášť.

A pokud byste potřebovali něco do kuchyně, kupte svojí rodině myčku nádobí s ovládáním QuickSelect, která vám sama nabídne úsporný program na míru. Díky technologii AirDry můžete na nevzhledné skvrny na nádobí zapomenout.

Zveřejněno: 02. 11. 2021