Do Česka míří řada realme narzo

Společnost Realme dosáhla statutu nejrychleji rostoucí značky mobilních telefonů na světě z velké části díky modelům z řady realme narzo 20. Ty vlastní miliony mladých uživatelů z generace Z po celém světě.

Na tento úspěch nyní přichází navázat realme narzo 30A. Stejně jako předchůdci sází na výkonný herní procesor, velkou baterii a nízkou cenovku – pouhých 2899 Kč.

Nejnovější smartphone realme narzo 30A je prvním modelem z řady narzo 30, která cílí zejména na mladé uživatele smartphonů se zálibou v mobilních hrách. Následovat by mělo realme narzo 30 5G, které bude prvním telefonem z této rodiny s podporou sítí páté generace.

Realme narzo 30A, který je prvním oficiálně dostupným modelem ze série realme narzo v České republice, využívá osmijádrový procesor MediaTek Helio G85 s GPU Mali G-52, díky němuž dosáhl telefon na hodnotu 200 000+ v benchmarku AnTuTu a který se ctí zvládne jakoukoliv herní výzvu.

Další silnou stránkou tohoto telefonu je 6000mAh baterie. Jedná se o největší baterii v tomto cenovém segmentu, která uživateli zajistí až 46 dní pohotovostního režimu. Dále nechybí 18W rychlé nabíjení a možnost doplňovat energii dalším telefonům, tzv. ODT Reverse Charging. Speciální mód umožní uživateli uspat všechny aplikace kromě šesti oblíbených, čímž se výdrž baterie ještě zvýší.

Zážitek z konzumace vizuálního obsahu podpoří i 6,5palcový Mini-drop displej s 88,7% využitím čelní plochy a také 13Mpx duální fotoaparát. Ten je vybaven režimem pro noční focení, díky němuž lze dosáhnout ostrých fotek i bez stativu, a třemi stylovými filtry Cyberpunk, Flamingo a Modern Gold.

Telefon realme narzo 30A přichází na český trh ve variantáě 3+32 GB a barevném provedení Laser Blue a Laser Black. Od 5. července je v prodeji za 2899 Kč.

 

Zveřejněno: 02. 07. 2021