Domácí pomocníci Electrolux pro boj s pyly

S blížícím se jarem se blíží i komplikace pro alergiky. Ty je však možné zmírnit vhodnými opatřeními. Pomoci vám můžou třeba i zařízení od společnosti Electrolux.

Minimálně doma se alergenů můžete zbavit třeba pomocí čističek vzduchu. Například modely Electrolux Well A5 a A7 zvládnou díky pětistupňové filtraci zachytit až 99,97 % částic o velikosti 0,3 μm.

Potom jsou tu pokročilejší čističky vzduchu Pure A9, které dokážou díky inteligentní technologii vyhodnotit kvalitu vzduchu v místnosti a tomu přizpůsobit svoje další fungování. Kvalitu vzduchu v místnosti lze kontrolovat i pomocí mobilní aplikace a čističku tak ovládat odkudkoliv.

Proti alergenům vám však pomůžou i tyčové vysavače Pure Q9 od Electroluxu, které disponují speciální hubicí s UV technologií, díky které se zbavíte mikroorganismů v pohovkách. Toto řešení se hodí pro rodiny s domácími mazlíčky.

Pyly a alergeny se však mohou nacházet i ve skříni. Zredukujete je tak, že pomocí praček a sušiček Electrolux SteamCare s antialergickým programem s párou jednoduše odstraníte bakterie a alergeny i z vašeho oblečení.

Zveřejněno: 14. 03. 2022