Dva nové soundbary rozšiřují portfolio Sony

Společnost Sony rozšiřuje svoje portfolio o dvojici nových soundbarů, 7.1.2kanálovou vlajkovou loď HT-A7000 a model HT-A9 (na úvodním obrázku).

První z obou modelů nabídne virtuální prostorový zvuk s technologií Vertical Surround Engine a S-Force PRO Surround. Přidat můžete i volitelný subwoofer a zadní reproduktory, díky kterým už prostorový zvuk nebude jen virtuální. Kalibrace zvuku je i bez doplňkových reproduktorů možná optimalizací zvukového pole. Komplexní audiovizuální zážitek pak uživatelé získají v kombinaci s televizorem řady Bravia s technologií Acoustic Center Sync.

Sony HT-A9 je zase soundbar, který disponuje jedinečnou technologií 360 Spatial Sound Mapping z dílny výrobce, jež poskytuje nejširší prostorový zvuk v historii. K dispozici je dále například funkce Sound Field Optimisation, která je obdobou téhož u soundbaru HT-A7000. Prostorový zvuk jako v kině je možný díky podpoře technologií Dolby Atmos a DTS:X. Přikoupit si pak můžete i volitelný subwoofer, a to s 300 nebo 200 watty výkonu.

Zveřejněno: 26. 07. 2021