I nejmodernějším spotřebičům je nutné věnovat pravidelnou údržbu

Co se týče elektrospotřebičů, stále tu hovoříme hlavně o high-tech řešeních a novinkách, nad kterými by průměrný čtenář ještě před takovými pěti lety jen nevěřícně kroutil hlavou. Ovšem i ty nejmodernější spotřebiče potřebují čas od času vyčistit.

Svoji vlastní řadu čisticích prostředků pro spotřebiče má i švédský Electrolux. Ten nabízí například krém na čištění nerezových povrchů, s nímž vyčistíte veškerou ocel v domácnosti, a to už při malých dávkách. Varné desky, nerezové chladničky nebo povrchy myček budou díky němu – prý – v okamžiku čisté.

Doplnit domácnost můžete i o nekorozivní čisticí sprej Electrolux, který je efektivní vůči skvrnám, ale současně šetří povrchy. No a stejně efektivní je i čisticí krém na keramické indukční a skleněné varné desky. Díky jeho speciální receptuře je povrch desek vyčištěn do hloubky a po po čištění na nich zůstane ten původní, dokonalý lesk, jaký měly původně, když jste si je kupovali. Odstraňuje i odolné skvrny včetně připáleného jídla a díky neabrazivní receptuře zůstane na povrchu desek ochranný film.

Zveřejněno: 24. 01. 2022