Kávovar Miele lze ovládat i přes Wi-Fi

Miele má v nabídce spotřebičů minimálně jednu novinku v podobě volně stojícího kávovaru Miele CM 6160 Silver Edition, který podporuje komunikaci a ovládání přes Wi-Fi (WiFiConn@ct).

Novinka za doporučenou koncovou cenu 29.990 Kč včetně DPH dokáže vykouzlit rozličné kávové speciality pro nejrůznější kávové speciality s možností nastavení množství nápoje mezi 20 a 300 ml. Přístrojem si můžete zvlášť nechat našlehat i krémovou mléčnou pěnu a díky řešení AromaticSystem můžete očekávat perfektní výsledky a intenzivní kávové aroma.

Kávovar dokáže současně připravovat dva nápoje, a to jediným stisknutím tlačítka díky technologii OneTouch for Two. Samozřejmostí jsou i rozšířené možnosti čištění a údržby a součástí balení je také mlýnek na kávu, takže připravované nápoje mohou být vždy úplně nejčerstvější.

Miele CM 6160 Silver Edition navíc podporuje technologii Miele@home, což je ucelený ekosystém pro pohodlnější ovládání jednotlivých domácích spotřebičů značky Miele prostřednictvím smartphonu nebo tabletu.

Zveřejněno: 30. 12. 2021