Kvalitní vysavač je základem domácnosti

Základem domácnosti a zdravého domova všeobecně je i kvalitní vysavač, který nemusí „jen“ vysávat, ale třeba využívat i UV technologii na to, aby se vám doma lépe dýchalo.

Taková je i novinka Electrolux Pure Q9, která disponuje UV technologií v rámci speciální hubice BedProPower Plus, jež dokáže zničit jinak stěží dosažitelné bakterie, alergeny a nečistoty. I díky účinné pětinásobné filtraci a uzavřenému filtračnímu systému odstraní vysavač až 99,9 procenta všech částic o velikosti od 0,3 do 10 mikrometrů.

Dalším plusem vysavače Pure Q9 je i automatická funkce s názvem BrushRollClean, která pomocí jediného sešlápnutí pedálu odstraní z kartáče namotané vlasy a vlákna, se kterými se jinak při vysávání potýkáme jen těžko. Zařízení běží na akumulátor, který na jedno nabití vydrží až 55 minut, respektive 162 metrů čtverečních vysávané plochy.

Součástí „balení“ je také vyjímatelná ruční jednotka, jež je navržena tak, aby u ní docházelo k poloviční redukci hluku. Mezi tyčovými vysavači Electrolux tak jde o model s nejtišším provozem. Výhodou je také lehká hliníková konstrukce, díky které se s vysavačem dobře manipuluje.

Zveřejněno: 07. 10. 2021