Nejmenší Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Micro v nových barvách

Doslova kapesní, historicky nejmenší přenosný Bluetooth reproduktor SoundLink Micro od Bose vstupuje na trh v nových barvách. Výrobce sladil pro rok 2022 provedení s nejnovějším reproduktorem SoundLink Flex a v nabídce budou nyní tři barvy – černá, kouřově bílá a kamenná modř.

Velmi malý, ale výkonný Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Micro, který je odolný vůči nárazům, prachu i vodě, přichází na trh v nových barvách. Ze stávajících provedení zůstává pouze černá a nově je k dispozici ve dvou barvách – Smoke white a Stone blue. Bose SoundLink Micro s rozměry asi 9,8 × 9,8 × 3,5 cm se sice vejde se do dlaně, ale vytváří hudební kulisu, kterou by uživatelé čekali od několikanásobně větších přístrojů.

Výrobce se nechal mimo jiné inspirovat interiérovými barevnými trendy pro rok 2022, v nichž je jednou z dominantních barev modrá ve všech barevných odstínech. Zároveň sjednotil vzhled dvou svých nejodolnějších bezdrátových reproduktorů. Ve stejné paletě barev je totiž k dispozici nejnovější reproduktor SoundLink Flex, který se na náš trh dostal v březnu.

Odolná konstrukce reproduktoru SoundLink Micro ho předurčuje pro outdoorové využití na horách, cyklovýletech, u vody i na cestách za dobrodružstvím. Nevadí mu prach, písek, extrémní teploty, nárazy, a dokonce ani úplné ponoření do vody. S rezervami splňuje specifikaci odolnosti IPX7. Navrhován a testován byl s ohledem na ponoření do mýdlové, chlorované i slané vody. Pomocí jednoduchého, ale geniálně navrženého pružného poutka na jeho zadní straně ho lze snadno uchytit na pásek, batoh, nebo dokonce na řídítka kola. O aktuální kondici vestavěné dobíjecí baterie, která zásobuje reproduktor energií až na šest hodin, informují uživatele při zapnutí anglicky mluvené hlášky. Párování s telefony nebo jinými zdroji zvuku vybavenými rozhraním Bluetooth usnadňuje využití funkce NFC.

S využitím aplikace Bose Connect lze navíc propojit dva libovolné reproduktory řady Bose SoundLink do jednoho kompletu a využít skutečné „stereo“ reprodukce nebo „party“ módu, při kterém hraje z obou přístrojů stejná hudba. Díky vestavěnému mikrofonu ho lze Bose SoundLink Micro využít také například v autě jako hlasité handsfree.

Bose SoundLink Micro je k dostání u autorizovaných prodejců Bose za doporučenou koncovou cenu 3.290 Kč.

Zveřejněno: 07. 04. 2022