Nejnovější špičková sluchátka s potlačením okolního hluku od Sony

Ponořte se do své oblíbené hudby a nenechte se ničím vyrušovat, a to díky špičkovému potlačení okolního hluku nového modelu sluchátek WH-1000XM5 s osmi mikrofony a funkcí Auto NC Optimizer.

Nový model přináší uživatelům převratný zážitek z pohlcujícího zvuku bez rušivých okolních vlivů. Díky implementaci nových technologií povyšují již tak špičkové potlačení okolního hluku a kvalitu zvuku modelu WH-1000XM4 na zcela novou úroveň.

Sluchátka WH-1000XM5 byla vybavena dosud nejsofistikovanější technologií potlačení okolního hluku od společnosti Sony se dvěma procesory ovládajícími osm mikrofonů, které výrazně omezují okolní hluk zejména v oblasti středních a vysokých frekvencí. Model dále disponuje funkcí Auto NC Optimizer, která automaticky optimalizuje potlačení okolního hluku v závislosti na prostředí.

Díky integrovanému procesoru V1 využívají sluchátka WH-1000XM5 plný potenciál procesoru Sony QN1 pro potlačení hluku HD, zatímco speciálně navržený 30mm měnič zlepšuje potlačení hluku. Tyto funkce zlepšují čistotu zvuku a reprodukci basů a vytvářejí nesrovnatelně lepší potlačení hluku, které vám umožní zcela vytěsnit okolní svět.

Speciálně navržená 30mm jednotka měniče s lehkou a tuhou ozvučnicí využívá kompozitní materiál z uhlíkových vláken, který zlepšuje citlivost na vysoké frekvence a zajišťuje přirozenější kvalitu zvuku. Jedinečné technologie společnosti Sony zahrnují také prvotřídní bezolovnatou pájku obsahující zlato pro vynikající spojení a optimalizované obvody, které zajišťují čistý a konzistentní zvuk každé skladby.

Nyní si můžete vychutnat špičkový zvuk ve vysokém rozlišení, a to jak při poslechu s kabelovým připojením, tak bezdrátově, zásluhou technologie kódování zvuku LDAC, která se stala standardem v tomto odvětví. Nový model vylepší veškerou vaši hudbu na zvuk s širokým rozsahem pomocí technologie DSEE Extreme, která upscaluje digitální hudební soubory v reálném čase. To vám umožní ocenit všechny jemné detaily, které umělec vložil do vašich nejoblíbenějších skladeb.

Tato nová sluchátka mají certifikaci 360 Reality Audio, která vám umožní vychutnat si personalizovaný pohlcující hudební zážitek s možností individuálního nastavení.

Sluchátka lze rovněž použít i v režimu hands-free. Technologie Sony Voice Pickup využívá čtyři mikrofony s paprsčitým uspořádáním a strukturou pro potlačerní okolního hluku založenou na umělé inteligenci, která přesně izoluje váš hlas, zatímco nově vyvinutá struktura pro potlačení šumu větru minimalizuje hluk větru během hovorů.

Bezhlučný design náušníků je dokonale vyveden v novém typu měkké kůže s plynulým posuvníkem. Nový materiál ze syntetické kůže Soft Fit zase těsně přiléhá k hlavě, čímž snižuje tlak na uši a blokuje přístupu vnějšího hluku, takže můžete poslouchat celý den bez nepříjemných pocitů nepohodlí.

Sluchátka WH-1000XM5 jsou kompatibilní s aplikacemi Google Assistant a Alexa

Sluchátka WH-1000XM5 jsou vybavena baterií s 30hodinovou výdrží (při zapnutém ANC) a pokud spěcháte, můžete je nyní pomocí rozhraní USB Power Delivery (PD) nabít na pozoruhodné tři hodiny za pouhé tři minuty.

Sluchátka WH-1000XM5 se dodávají s praktickým skládacím pouzdrem, které lze pro snadné skladování zmenšit, takže si sluchátka můžete vzít s sebou kamkoli na cesty.

Sluchátka WH-1000XM5 budou k dispozici v černé a platinově stříbrné barvě za cenu 10.599 korun a budou v prodeji od konce května 2022.

Zveřejněno: 13. 05. 2022