Nejzajímavější televizní aplikace na Android TV

Diváci mají desítky nových možností, jak sledovat pohodlně obsah přes internet díky dedikovaným aplikacím na Android TV.

S příchodem HBO Max na český trh (8. března 2022) přibyla českým divákům další možnost, jak využít svou chytrou televizi s Android TV pro sledování obsahu ve vysokém rozlišení, s možností kdykoliv zapnout nebo přerušit vybraný pořad. Televizory Philips ve svých modelech s operačním systémem Android TV například nabízejí hned několik předinstalovaných aplikací a další desítky k instalaci přes Google Play. Výhodou dedikovaných televizních aplikací je, že jsou přizpůsobené k jednoduchému ovládání dálkovým ovladačem a rozlišení mají upravené pro velké televizní obrazovky. Ať už se jedná o aplikace video on demand (VOD) či IPTV aplikace, které umožňují například zpětné přehrávání.

Výběr nejzajímavějších televizních aplikací na televizorech Philips s Android TV:

Předinstalované VOD aplikace:

Voyo, Netflix, Prime Video, Rakuten a Apple TV.

VOD aplikace, které lze doinstalovat:

HBO Max nově od 8. 3. 2022, nahrazuje HBO GO, Disney+ - předpokládaný příchod na český trh léto 2022.

Předinstalované IPTV aplikace:

Skylink Live TV CZ, Skylink Live TV SK, T-Mobile TV Go, Magio Go SK (záleží na zemi instalace).

IPTV aplikace, které lze doinstalovat:

O2 TV, Lepší.TV, Sledování.TV, Kuki.TV, Telly TV, Seznam.TV, Poda.TV, Mall.TV, Interaktivní.TV, Fiber.TV, TV2Go, Stream, Zdarma TV, Mazaná.TV, Markíza, Wia TV, Antik TV, NejPřipojení TV, Televize Hned, 4net.TV, Sprintel.TV, rete.TV, Viridium.TV, M.NET TV, číčo.TV, Edera.TV, Winet.TV, Nuo.TV, Gemnet.TV, Omega.TV a Satt iTV.

Zveřejněno: 14. 03. 2022