Nová iniciativa Alienware podporuje esport

Společnost Dell Technologies, respektive její herní divize Alienware, podporuje esport už dlouhodobě. Nová iniciativa má za cíl konkrétně podporovat talenty v oboru.

Elektronické sporty jsou fenoménem už delší dobu, a přispívá k tomu i značka Alienware, jejíž produkty se na těchto stránkách objevují pravidelně. Nová iniciativa s názvem Good in Gaming vzniká ve spolupráci s týmem Liquid a zaměřena je na komunitu, vzdělávání, příležitosti a soutěž.

Obě spolupracující strany chtějí talentům z řad mladých hráčů nabídnout mentoring, stipendia a stáže, přičemž cílem je pomoc v růstu a zajištění přístupu k prostředkům a kontaktům, které jsou v esportu důležité stejně jako v tradičnějších oborech.

Nezáleží přitom na tom, zda chce konkrétní zájemce o esport přímo bojovat v poli nebo řídit akci v zákulisí. Příležitost by měl podle Alienware dostat každý. Ať už se nám to líbí nebo ne, jsou elektronické sporty oblastí, ve které se točí hodně peněz. A proto tu s námi bude ještě hodně dlouho. I proto se Alienware a Liquid snaží do odvětví vnést pozitivní změny a otevřít dveře nové generaci hráčů.

Zveřejněno: 08. 06. 2021