Nová řada chladičů od Cooler Master

Společnost Cooler Master se pochlubila zcela novou řadou chladičů MasterLiquid Illusion, která nabízí u jednotlivých modelů například inovovanou formu podsvícení.

Doposud jsou v rámci nové řady k sehnání tři modely, z nichž dva nabízejí délku radiátorů 240 mm, jeden pak 360 mm. Rozdíl mezi prvními dvěma je v barvě (k dispozici je černé a bílé provedení), největší varianta je potom černá.

Do přepracované průsvitné pumpy bylo integrováno celkově 12 ARGB diod. Součástí všech chladičů jsou také ventilátory MasterFan MF120 Halo, které jsou vybaveny 24 LED diodami ve dvou zónách. Vizuální stránku věci si tak můžete naprosto přizpůsobit obrazu svému.

Výrobce pro řadu MasterLiquid Illusion vyvinul speciální podsvícení ARGB druhé generace, jež je kompatibilní s většinou běžně dostupných základních desek. Plné přizpůsobení podsvícení je možné díky dodávanému ovladači a softwaru MasterPlus+.

Menší z chladičů (ML240 Illusion) budou na trhu k dispozici za 3.099 Kč, respektive 119,99 eur. Ten větší pak zakoupíte za 3.599 Kč v ČR a 139,99 eur na Slovensku.

Zveřejněno: 28. 04. 2021