Nová verze gramofonu Sound Burger je tu

Společnost Audio-Technica si loni k oslavám 60. výročí založení značky nadělila speciální gramofon Sound Burger, který se ovšem hodně rychle vyprodal.

Výroční edice Sound Burgeru byla loni vyprodána podle všeho už v řádu dní. Proto se Audio-Technica rozhodla, že tento specifický gramofon vydá ještě jednou. A tak na svoje webové stránky umístila nabídku Sound Burgerů, a to v černém a bílém provedení, přičemž zcela nová, žlutá varianta se na trhu objeví již brzy.

Audio-Technica Sound Burger (jinak také s modelovým označením AT-SB727) vyjde na slušných 229 eur, což je v přepočtu cca 5.400 korun. Prodává se přímo na oficiálním webu značky Audio-Technica.

Raménko přenosky u gramofonu Sound Burger využívá dynamický vyvažovací systém, kdy je tlak jehly upravován skrze pružinku. Gramofon dokáže přehrávat vinylové desky o rychlostech 33 1/3 a 45 ot./min. K dispozici je například také podpora technologie Bluetooth pro bezdrátové připojení. Kromě toho mohou majitelé využívat také kabelové připojení.

Zveřejněno: 06. 06. 2023