Nové notebooky Dynabook využijí třeba i studenti

Značka Dynabook přichází na český trh s dvojicí notebooků řady Satellite Pro. Konkrétně se jedná o 14" C40-H, kombinující mobilitu a cenovou dostupnost, a 15" C50-H s novou výbavou a rozšířenými schopnostmi.

Dynabook Satellite Pro C40-H váží jen 1,55 kg a jeho tělo je tlusté jen 18,9 mm. Využitý displej nese rozlišení HD nebo Full HD a disponuje antireflexní úpravou. 15" model pak na jedno nabití baterie vydrží až 9,5 hodiny a jeho nový Full HD displej přichází s vysokým jasem o hodnotě 250 Nit (cd/m2).

Oba notebooky jsou osazeny velkou klávesnicí a ClickPadem s podporou Precision TouchPad. C50 je pak kromě toho vybaven numerickou klávesnicí a oba modely je navíc možné volitelně doplnit o SecurePad se čtečkou otisků prstů.

Nové laptopy Dynabook slibují také vysokou úroveň konektivity včetně dvou portů typu USB 3.0, rozhraní HDMI (v plné velikosti) nebo konektoru typu Gigabit-LAN. K dispozici je navíc slot na microSD kartu či přirozeně také Bluetooth pro bezdrátové připojení periferií. Integrovaná HD kamera, stereo reproduktory či vestavěný mikrofon jsou pak připraveny na dnešní dobu, kdy je trendem práce z domova a dálkové vzdělávání.

Zdroj: TZ Dynabook

uploaded pictureuploaded picture

Zveřejněno: 21. 11. 2020