Nový model Realme GT NEO 3 dorazí 8. června

Rychlá vlajková loď společnosti Realme, GT NEO 3, bude uvedena 8. června na evropský trh. Model, jehož vývoj trval čtyři roky, přichází s technologií nabíjení Ultra Charging o výkonu 150 W, která z realme GT NEO 3 dělá smartphone s nejrychlejším nabíjením na světě.

Z nuly na poloviční kapacitu baterie ho lze dobít už za pět minut. Vedle toho se realme GT NEO 3 také pyšní vyšší mírou konverze nabití baterie, účinností nabíjení a nižšími ztrátami, zejména při nabíjení ze zdroje.

Realme GT NEO 3 je také vybaven prvním procesorem MediaTek Dimensity 8100 v Evropě s technologií HyperEngine 5.0, která poskytuje vynikající výkon hlavního procesoru a her spolu s možností úspory energie. Vzhledem k technologiím, které model GT NEO 3 využívá, lze říci, že tento chytrý telefon změní pravidla hry na trhu a bude inspirovat a podněcovat touhu po nových technologických objevech mezi milovníky technologií.

Spolu s realme GT NEO 3 byla představena ještě jedna rychlá vlajková loď ve stejném segmentu. realme GT NEO 3T přichází s technologií SuperDart Charge s 80 W, procesorem Snapdragon 870 a designem závodní legendy. V duchu filozofie „výkon jde ruku v ruce se stylem“, kterou společnost Realme razí od svého vzniku, se firma rozhodlo vytvořit limitovanou edici ve spolupráci se společností Dragon Ball Z. realme GT NEO 3T tak dostojí svému mottu: „legendy nikdy neumírají“.

Zveřejněno: 02. 06. 2022