Nový vykrytý segment na trhu s roboty

Společnost ROEQ, výrobce mobilního robotického příslušenství (MRE), posiluje své aktivity ve střední a východní Evropě (CEE). Na lokální trhy vstupuje s řešeními, která podnikům umožní automatizovat široké spektrum procesů vnitropodnikové logistiky – snadno, rychle a za efektivní náklady.

Důležitou komponentou standardizovaného MRE systému a zastřešující vrstva uceleného nasazení AMR řešení je software ROEQ Assist. Software nahraje přednastavený úkol do robota MiR, který je pak možné modifikovat v rozhraní MiR a rychle a konzistentně distribuovat v rámci celé AMR flotily, a tím usnadňuje integraci, zvyšuje produktivitu a zlepšuje bezpečnost.

Řešení GuardCom, komunikační řešení umožňující robotům MiR osazeným válečkovým dopravníkem ROEQ komunikovat přímo s nakládkovými či vykládkovými stanicemi k zahájení transferu zboží, se navíc umístilo v aktuálním seznamu 50 robotických inovací RBR50 publikace Robotics Business Review. GuardCom dovoluje nahradit těžkopádné WiFi systémy třetích stran a vyhnout se časovým zdržením, chybám a nehodám na místech nakládky a vykládky.

 

Zveřejněno: 06. 09. 2021