Parní trouba usnadní pečení

Parní trouby Electrolux nejen usnadní pečení, ale zároveň je u nich hračkou i samotné čištění trouby.

Příprava jídel není s parními troubami Electrolux žádný problém. Ani jejich ohřívání. Kromě klasického pečení můžete vyzkoušet i pečení metodou Sous-Vide (například u masa) nebo přípravu rýže či moučníků.

Na metodu pomalého pečení Sous-Vide jsou experty Electrolux trouby řady 900 SteamPro. Sous-Vide pochází z Francie a při jejím použití stačí do vakuového sáčku uzavřít veškeré potřebné ingredience a ty nechat povařit za nižších teplot. Ty se díky páře pak skvěle propojí a pomohou tak zachovat šťavnatost masa.

Domácí pečivo i křupavé maso připravíte pomocí parní trouby SteamCrisp. Multifunkční parní trouby SteamBoost zase nabízejí tři úrovně páry, a tak se dokonale hodí k přípravě kynutého těsta nebo chleba.

Díky teplotní sondě se dočkáte i přesných výsledků pečení. Sonda vám dokonce i oznámí, kdy je už jídlo upečené na požadovanou teplotu, a následně zastaví pečení. Integrovaná teplotní sonda je součástí vybraných parních trub značky Electrolux.

Zveřejněno: 27. 07. 2022