Parní trouba usnadní pečení
Parní trouby Electrolux nejen usnadní pečení, ale zároveň je u nich hračkou i samotné čištění trouby.
Příprava
jídel není s parními troubami Electrolux žádný problém. Ani jejich ohřívání.
Kromě klasického pečení můžete vyzkoušet i pečení metodou Sous-Vide (například
u masa) nebo přípravu rýže či moučníků.
Na
metodu pomalého pečení Sous-Vide jsou experty Electrolux trouby řady 900
SteamPro. Sous-Vide pochází z Francie a při jejím použití stačí do vakuového
sáčku uzavřít veškeré potřebné ingredience a ty nechat povařit za nižších
teplot. Ty se díky páře pak skvěle propojí a pomohou tak zachovat šťavnatost
masa.
Domácí
pečivo i křupavé maso připravíte pomocí parní trouby SteamCrisp. Multifunkční
parní trouby SteamBoost zase nabízejí tři úrovně páry, a tak se dokonale hodí k
přípravě kynutého těsta nebo chleba.
Díky
teplotní sondě se dočkáte i přesných výsledků pečení. Sonda vám dokonce i
oznámí, kdy je už jídlo upečené na požadovanou teplotu, a následně zastaví
pečení. Integrovaná teplotní sonda je součástí vybraných parních trub značky
Electrolux.
Zveřejněno: 27. 07. 2022