Philips přináší podnikové displeje řady C-Line

Společnost MMD přináší na trh novou řadu podnikových displejů Philips C-Line, jejíž jednotlivé modely jsou kombinací výkonného počítače a nástěnné prezentační tabule.

Podnikové displeje C-Line jsou flexibilní v tom, že je možné je použít v jednacích místnostech prakticky všech velikostí. Rozlišení na to mají dostatečné, konkrétně UHD, a kromě toho nabízejí i vícedotykovou obrazovku s prémiovým funkčním designem.

Počítač uvnitř je vybavený operačním systémem Windows 10 Pro a také procesorem Intel Core i7. Pro uživatele jsou k dispozici například rozsáhlé možnosti připojení nebo pokročilé možnosti prezentace včetně zrcadlení na druhý displej.

Na obrazovkách řady C-Line je k dispozici až deset dotykových bodů, což rozšiřuje možnosti spolupráce, přičemž dotyk je možný buď prstem nebo pasivním perem (jež je součástí dodávky), případně je možné i tradičnější ovládání prostřednictvím běžné klávesnice a myši. K integrovaným rozhraním patří třeba USB či HDMI a podporována je i technologie Active Pen.

Zveřejněno: 05. 05. 2021