Pod značkou TrueLife přicházejí nové tlakoměry

Značka TrueLife přináší na náš trh zdravotnické novinky v podobě dvojice digitálních tlakoměrů, které uživatelům umožní mít pod kontrolou svůj krevní tlak.

Prvním z představených modelů je tlakoměr TrueLife Pulse BT, jenž zvládne sledovat hodnoty dvou různých uživatelů a pamatovat si výsledky 480 posledních měření pro každého z nich. Jak již napovídá zkratka na konci názvu, podporuje tlakoměr bezdrátovou technologii Bluetooth pro snadné spárování se smartphonem, do něhož můžete naměřené hodnoty zálohovat, případně je přes telefon sdílet se svým lékařem.

Druhou novinkou je zařízení TrueLife Pulse B-Vision, což je tlakoměr, který je doplněný stojánkem a vybavený je též kontrastním LED displejem se snadnou čitelností i ve tmě. Díky funkci zvukového doprovodu zvládne tlakoměr zjištěné hodnoty tlaku sám předčítat. A tohle zařízení vás navíc upozorní i na arytmii, a to díky indikátoru nepravidelného srdečního rytmu.

První z obou tlakoměrů je možné na českém trhu koupit již nyní, a to za cenu 2.190 Kč. Ten druhý výrobce pro trh teprve chystá a cena bude oznámena posléze.

Zveřejněno: 27. 04. 2021