Prodeje TV Samsung The Frame překročí do konce roku dva miliony

The Frame je televize, která zároveň může sloužit i jako digitální rámeček na rodinné fotografie nebo umělecká díla. Podle jeho tvůrce, společnosti Samsung, jde o velký hit.

A to zejména v Evropě a regionu severní Ameriky. Celkově se na světě v letošním roce prodal už více než milion kusů modelu The Frame a Samsung očekává, že do konce roku objem celkově prodaných televizí/rámečků The Frame (od uvedení modelu v roce 2017) překročí dokonce dva miliony kusů.

Je to vůbec poprvé, co Samsung zveřejnil svoje statistiky pro segment lifestylových televizorů. Právě The Frame je nejoblíbenějším modelem celé řady, přičemž k dalším modelům patří televizory Serif, The Sero (vertikální TV), The Terrace (televize na ven) a The Premiere (laserový projektor).

The Frame 2021 je inovovanou verzí čtyři roky starého modelu, která disponuje 4K LCD panelem s edge LED podsvícením. Letošní The Frame je navíc mnohem tenčí než doposud (24,9 mm) a co se týče úhlopříček, byla řada rozšířena tak, že pokrývá škálu od 32 do 85 palců.

Zveřejněno: 01. 12. 2021