Projektor Panasonic výrazně snižuje odezvu obrazu

Společnost Panasonic se pochlubila novým vylepšením projektoru Panasonic PT-RQ35K, a to v podobě nejnovější sady pro vylepšení ET-SUK10, která přináší vysokou snímkovou frekvenci (HFR) a s tím související kvalitnější obraz.

Díky nové sadě zvládá tenhle DLP projektor se třemi čipy a jasem 30 500 lumenů příjem a vysílání signálů na frekvenci 240 Hz HD, a to s využitím jediného kabelu. Latence je díky novince snížená na pouhých 5 ms, přičemž u předchozích projektorů Panasonic šlo o celých 82 ms. Například fanoušci esportu tak získají záznam z akce prakticky v reálném čase. Což znamená, že každý detail hry uvidí víceméně současně se samotnými hráči.

„Toto průkopnické vizuální vylepšení přináší fantastický živý zážitek, který umožňuje divákům sledovat a reagovat na akci v reálném čase,“ říká evropský marketingový manažer společnosti Panasonic Business Hartmut Kulessa. „Jde o další důležitý přírůstek do našeho kompletního řešení produkce typu ‚glass-to-glass‘ pro průmysl – od zachycení až po distribuci a zobrazení.“

Zveřejněno: 15. 03. 2021