Projektory Samsung The Premiere mají extra krátkou projekční vzdálenost

Společnost Samsung představila zcela nové projektory The Premiere, které se chlubí hlavně extra velkým obrazem na extra krátkou projekční vzdálenost.

Jde o modely LSP7T a LSP9T, z nichž ten první (za doporučenou cenu 89 990 Kč) je vybavený technologií trojího laseru, a ten druhý (za cenu 169 990 Kč) potom technologií trojího laseru. Projekční vzdálenost skutečně zaujme, neboť zatímco u běžných projektorů musíte počítat s minimálně třemi metry od projekční plochy, u obou projektorů The Premiere získáte úhlopříčku až 130“ (320 cm) z necelých 24 centimetrů od zdi nebo plátna.

Obě zařízení disponují podporou dynamického obrazu HDR10+ a také rozlišením 4K/UHD. Dražší z obou projektorů potom díky technologii trojího laseru nabízí převratný kontrastní poměr 2 000 000 : 1 a také maximální jas 2 800 ANSI lumenů. Díky režimu Filmmaker u obou projektorů pak podle výrobce odpovídá výsledný obraz původním představám filmových tvůrců. A pro přenos z místnosti do místnosti stačí jen napájecí kabel a bezdrátové připojení k internetu, což zajišťuje maximální mobilitu.

Zveřejněno: 15. 02. 2021