První mesh systém Wi-Fi 6 s integrovanou Alexou

První technologie svého druhu na světě kombinuje pokrytí celé domácnosti Wi-Fi 6 mesh systémem a hlasového ovládání pomocí Amazon Alexa.

V polovině ledna se na trhu objevil první meshový Wi-Fi 6 systém na světě s integrovaným řešením Alexa, který nese název Deco Voice X20. Díky vynikajícímu designu produktu a skvělým výhodám pro uživatele získal Deco Voice X20 a jeho výrobce, TP-Link, ocenění CES 2021 Innovation Awards Honoree.

Cílem novinky je nabídnout zákazníkům kompletní domácí vysokorychlostní Wi-Fi s hlasovým ovládáním. Díky vestavěné službě Alexa mohou zákazníci spravovat všechny aspekty své inteligentní domácnosti bez nutnosti samostatného inteligentního reproduktoru. Mesh Wi-Fi systém umožní zákazníkům přehrávat zvuk mezi jednotlivými Deco jednotkami, posílí Wi-Fi a akustické zážitky v rámci celé domácnosti.

Deco Voice X20 disponuje technologií Wi-Fi 6, která poskytuje vyšší rychlosti Wi-Fi, silnější signál a větší kapacitu připojení. Rychlá Wi-Fi 6 umožňuje provozování aktivit náročných na šířku pásma, jako jsou streamování v Ultra-HD rozlišení, videohovory a streamování cloudových her. Technologie OFDMA zlepšuje i schopnost podporovat více zařízení v síti. Systém Deco Voice X20 poskytuje pokrytí Wi-Fi až na 370 metrů čtverečných (s dvěma jednotkami), silnější signál s vylepšenými funkcemi BSS coloring a modelování vysílacího paprsku.

Vestavěná Alexa nabízí ovládání zvuku a hlasu z jednoho kouta do druhého společně s pokrytím celé domácí Wi-Fi. Deco Voice promění váš dům v inteligentní a umožní vám spravovat připojitelná zařízení, získat aktuální počasí, provádět změny v rozvrhu, přehrávat vaše oblíbené seznamy skladeb a další. Stačí se zeptat Alexy.

Technologie TP-Link Mesh seskupuje Deco Voice X20 s dalšími jednotkami Deco do jednotné sítě. Zajistí tak veškeré síťové potřeby pro kompletní pokrytí požadovaného prostoru, stabilní připojení pro více zařízení a vysokou rychlost sítě. Deco Voice X20 také zohledňuje mnoho scénářů inteligentních domácností v budoucnosti. Integrovaný inteligentní reproduktor v každé jednotce Deco se vzájemně synchronizuje, aby poskytoval pokrytí Wi-Fi a hlasové ovládání z jednoho kouta do druhého.

 

Zveřejněno: 03. 02. 2021