QVR DoorAccess od QNAP je systém řízení přístupu na bázi rozpoznávání obličejů pomocí AI

Společnost QNAP Systems představila QVR DoorAccess, systém inteligentního řízení přístupu, který spolupracuje s dozorovacími aplikacemi společnosti QNAP a chytrým rozpoznáváním obličeje QVR Face a poskytuje inteligentní, bezpečný a pohodlný dveřní přístupový systém.

QVR DoorAccess spolupracuje s monitorovacími aplikacemi QNAP QVR a analýzou obrazu na bázi umělé inteligence s cílem zajistit rozpoznávání založené na biometrii pro přísné ověřování identity. QVR DoorAccess také podporuje simultánní rozpoznávání více tváří v reálném čase, uživatelsky konfigurované seznamy VIP/cizinců a snímky obrazovky z využití docházkového systému s cílem předcházet podvodům a zlepšit správu lidských zdrojů. Je také podporováno přehrávání videí umožňující kontrolovat videozáznamy o konkrétních událostech, aby byla zajištěna bezpečnější správa.

„QVR DoorAccess je účinnou náhradou za standardní kontaktní systémy řízení přístupu a poskytuje řešení centralizované správy, které lze snadno integrovat s ekosystémem QVR společnosti QNAP pro zajištění vstupů do budov a zařízení,“ uvedl Jason Tsai, produktový manažer společnosti QNAP, a dodal: „Chceme systém QVR DoorAccess nadále vylepšovat, a to včetně přidání podpory pro další systémy řízení přístupu od dalších výrobců.“

QVR DoorAccess kategorizuje 5 položek správy: „ovladač dveřního přístupu“, „dveře“, „uživatelé“, „přístupová pravidla“ a „přístupové protokoly“, a tak poskytuje uživatelům snadnější správu systému. QVR DoorAccess je kompatibilní s přístupovými systémy třetích stran (aktuálně podporuje HUNDURE řady RAC-960 a RAC-2000). Uživatelé mohou také vytvořit databázi obličejů a zobrazit historii rozpoznávání pomocí QVR Face.

Dostupnost

Chytrý systém řízení přístupu QVR DoorAccess je licencovaný software a lze jej stáhnout z QNAP Software Store. Po zakoupení licence pro QVR DoorAccess podporuje předplatné jedny přístupové dveře (včetně dvou ovladačů dveřního přístupu pro vnitřní a vnější dveře). Podle potřeby mohou uživatelé přidat licence pro další dveře a vytvořit komplexní systém pro řízení přístupu.

Zveřejněno: 09. 03. 2021