Řada smart home zařízení TP-Link Tapo se rozšiřuje

Kromě síťových zařízení představil TP-Link na CES 2022 i novinky v řadě vybavení pro chytrou domácnost TP-Link Tapo, do které spadají kamery nebo chytrá zásuvka a vypínač kompatibilní s Apple Homekit.

Například kamera Tapo C220 je osazena pohyblivým objektivem, který ale v případě potřeby můžete skrýt v těle přístroje a tak dosáhnout stoprocentního soukromí. Jedná se o 2K QHD kameru s možností otáčení a náklonu, a to o 110 stupňů za sekundu.

Dalším řešením je úplně nová kamera Tapo C720 Floodlight Camera, jež je vybavena 4MP 2K objektivem, úhlem pohledu 140 stupňů a úhlem detekce 270 stupňů PIR, tedy pasivním infračerveným senzorem.

Zmíněné řešení Apple Homekit podporují nová chytrá zásuvka Tapo P125 Mini Smart Plug, vypínač s funkcí stmívání Tapo S500D Smart Dimmer Switch či prodlužovací kabel se zásuvkami Tapo P306 Wall Power Strip. S tímto posledním modelem můžete rozšířit běžnou elektrickou zásuvku na tři chytré zásuvky, tři běžné zásuvky, jeden USB port typu C a dva nabíjecí porty USB typu A.

Zveřejněno: 07. 01. 2022