Realme na MWC 2022 představilo dvoje sluchátka, realme Book Prime a realme TV a mobil realme GT 2 Pro

Na MWC 2022 byla oficiálně představena prémiová vlajková loď z řady realme GT 2 series a čtyři zařízení AIOT, mezi nimi notebook realme Book Prime s 2K obrazovkou, jehož cena začíná na 22.999 Kč a sluchátka realme buds air 3 s aktivním potlačením hluku, která přichází za 1.799 Kč.

realme Book byl obřím hitem minulého roku díky tenkému, lehkému, kovovému tělu a křišťálově čisté 2K obrazovce. Jeho vylepšený nástupce realme Book Prime s procesorem jedenácté generace Intel Core i5, která má 9,6% nárůst výkonu jednoho jádra a obrovský 21,8% nárůst multijaderného výkonu ve srovnání s předchozí generací.

Pokud jde o chladicí systém, realme Book Prime nainstaloval pokročilý systém kapalinového chlazení parní komory včetně dvou ultratenkých, vysokorychlostních ventilátorů s vysokým průtokem vzduchu, díky čemuž je chladicí systém o 32,7 % účinnější při rozptylování tepla. realme Book Prime zvládá zvýšit výkon CPU, což má za následek obrovské 50% snížení energetických ztrát.

Vedle klasické šedé barvy bude realme Book Prime k dostání v jedinečném odstínu Real Green.

realme Buds Air 3 s aktivním potlačením hluku 42 dB certifikováno TÜV Rheinland

Buds Air jsou vlajkovou řadou sluchátek realme. Poskytuje prvotřídní kvalitu zvuku a skvělý zážitek z aktivního potlačení hluku,vše zabalené do moderního designu. realme Buds Air 3 jsou první sluchátka s technologií TWS, která získala certifikát TÜV Rheinland High Performance Noise Cancellation. Díky vylepšenému čipu R3 a algoritmu dokážou realme Buds Air 3 pohltit až 42 dB okolního hluku.

Buds Air 3 také nabízejí špičkový design smart de-wind, což je funkce dostupná pouze u prémiových vlajkových sluchátek s technologií TWS, která uživatelům poskytuje pohodlný zážitek bez ohledu na prostředí, v němž se pohybují. Buds Air 3 navíc využívají několik vestavěných mikrofonů a aerodynamickou vnitřní strukturu s pokročilými algoritmy, která poskytuje skvělou ochranu před rušivými vlivy větru.

Mladí lidé dnes sluchátka využívají velmi intenzivně, proto mají realme Buds Air 3 velkou kapacitu baterie 546 mAh, která umožňuje až 30 hodin přehrávání. Nabíjí se přitom rychle, plnou kapacitu mají za pouhou hodinu. Navíc podporují 10minutové rychlé nabíjení pro 100 minut poslechu hudby.

Ozdobou řady Buds Air byla vždy kvalita zvuku! realme Buds Air 3 jsou vybavena 10mm velkým ovladačem vyrobeným z nového polymerového kompozitu z tekutých krystalů, díky němuž mohou poskytnout hlubší basy a bohatý zvuk. Sluchátka pak ladil tým zkušených profesionálních zvukových inženýrů ve spolupráci s hudebníky. realme Buds Air 3 také podporují standardy distribuce zvuku ve vysoké kvalitě AAC.

Kromě realme Buds Air 3 uvedlo realme na MWC 2022 ještě jedna sluchátka s technologií TWS, realme Buds Q2s, s celkovým přehráváním 30 hodin, 10mm ovladačem Dynamic Bass Driver a s potlačením hluku AI ENC pro hovory.

Premiéru na evropském trhu si odbyla také realme smart TV vybavená bezrámečkovým LED displejem, technologií Chroma Boost Picture Engine a s přístupem k neomezenému obsahu. K dispozici budou dvě velikosti (32'' a 50'').

Vlajková loď realme GT2 Pro připlula

Zlatým hřebem programu realme na MWC 2022 bylo představení prémiové vlajkové lodi značky, realme GT 2 Pro. To se pyšní prvním bio designem, špičkovým 2K LTPO AMOLED displejem, nejnovější platformou Snapdragon 8 Gen 1, největší plochou chladiče a výkonným atraktivním trojitým kamerovým systémem. Kromě toho je smartphone vybaven také 65W SuperDart Charge, 5000mAh masivní baterií, pokročilým systémem Antenna Matrix, reproduktory Dolby Atmos Dual a předinstalovanou nadstavbou realme UI 3.0 na Androidu 12.

Zveřejněno: 02. 03. 2022