Sluchátka Anker Soundcore Sport X10 se přizpůsobí uchu

Bezdrátové špunty Anker Soundcore Sport X10 jsou vybaveny speciálním polohovatelným háčkem, který se přizpůsobí uchu uživatele.

Háček je možné otáčet v rozsahu 210° a tak každý najde přesně tu polohu, která mu vyhovuje. V USA jsou sluchátka k dispozici za přijatelných 80 dolarů, tedy něco pod dva tisíce korun. Za tu cenu dostanete kromě zmíněného háčku také odolnost vůči vodě na úrovni standardu IPX7 nebo technologii SweatGuard, která prý sluchátka ochrání proti korozivním vlastnostem potu.

Sluchátka Soundcore Sport X10 jsou vybavena technologií Bluetooth 5.2 pro bezdrátové připojení, nabíjecím pouzdrem a sestavou šesti mikrofonů, které dokážou potlačovat hluk při hovorech. Na jedno nabití zvládnou špunty hrát 8 hodin, přičemž další tři nabití zajišťuje zmíněné nabíjecí pouzdro.

Díky svému designu jsou sluchátka vhodná například i na sportování. Ostatně při jejich koupi dostanete i 30denní zkušební veri fitness aplikace Fiit. Zvuk pak můžete upravovat prostřednictvím další aplikace s názvem Soundcore.

Zveřejněno: 04. 07. 2022