Sluchátka Audio Technica v limitované edici

Osobní poslech hudby v dnešní době evidentně jede, protože o sluchátkách různých značek je stále co psát. Nejnovějším přírůstkem na tomto poli je limitovaná edice oblíbeného modelu značky Audio Technica.

Bezdrátová sluchátka s modelovým označením Audio Technica ATH-M50xBT2 byla v původním provedení uvedena už v průběhu tohoto roku, ale jen v černé barvě. Nadšenci do kvalitní reprodukce zvuku, kteří se chtějí odlišit, si mohou sluchátka koupit v limitované edici ATH-M50xBT2MO, což zní jako pořádný jazykolam.

Jenže rozdíl je jen v barvě – nový odstín nese označení „Lantern Glow“ a byl vybrán v rámci online hlasování, kterého se účastnilo přibližně 13 tisíc lidí. Stejný odstín dostala i kabelová verze sluchátek, která nese stejný název, jen bez znaků BT2.

Připomeňme, že sluchátka bez ohledu na barvu disponují 45mm měniči a dedikovaným zesilovačem, a také režimem s nízkou latencí, který má zlepšovat synchronicitu mezi zvukem a videem například při hraní her. Vícebodové párování pak umožňuje připojit sluchátka ke dvěma Bluetooth zařízením najednou.

Zveřejněno: 15. 10. 2021