Sluchátka Sennheiser Momentum 4 Wireless jsou oficiální

Sluchátka Sennheiser Momentum 4 Wireless s velkými náušníky jsou oficiální, a navíc se chlubí některými skutečně nadprůměrnými specifikacemi.

Zásadním prvkem zařízení je kromě zvukových útrob baterie, která na jedno nabití vydrží hrát až 60 hodin, což je asi dvojnásobek toho, co běžně nabízí konkurence. Technologie rychlonabíjení pak zajišťuje, že sluchátka stačí jen na 10 minut zapojit do zásuvky a dostanete dostatek energie na šest hodin přehrávání.

Model Momentum 4 Wireless dále slibuje podporu Bluetooth 5.2, což znamená i kvalitního aptX adaptivního kodeku, kromě tedy těch běžných (SBC a AAC). K dispozici je taktéž podpora technologie aktivního potlačení šumu (ANC) i režimu Transparency, kterým v případě potřeby dočasně vpustíte dovnitř okolní zvuky.

Vylepšení se dočkala i kvalita hovorů díky mikrofonům s digitálním modelováním paprsku, respektive hlasových vln (beamforming) a automatickým potlačením šumu z větru. A pokud jde o hudbu, tu získáte díky dvojici 42mm měničů uvnitř náušníků. A samotný zvuk si přizpůsobíte obrazu svému díky aplikaci Sennheiser Smart Control.

Zveřejněno: 08. 08. 2022