Sluchátka Sony LinkBuds s jedinečným designem

Společnost Sony uvedla sluchátka LinkBuds, která oplývají jedinečným designem, mimořádně kompaktními rozměry a podle výrobce i křišťálově čistým zvukem.

Díky jedinečnému otevřenému kruhovému designu je možné se naladit na okolní svět, kdykoliv budete chtít. Součástí balení je nově vyvinutá jednotka s kruhovým měničem, která má otevřený střed membrány a nabízí tak zvukovou transparentnost. Zřetelně tak uslyšíte okolní zvuky a pokaždé zaregistrujete, když vás někdo v okolí při telefonování osloví.

Výrobce svoje nová sluchátka označuje za zázrak miniaturizace, a to nikoliv náhodou – sluchátka totiž váží jen 4 gramy. Ochranná plocha, jež kryje membránu reproduktoru, je integrována do pouzdra, a to šetří místo. Tvar jako celek vznikl na základě poznatků o tvaru lidského ucha, jež byly sbírány už od roku 1982. Tehdy japonský výrobce uvedl vůbec první sluchátka do uší na světě.

Díky voděodolnosti se stupněm krytí IPX4 jsou sluchátka vhodná pro každodenní nošení. Výdrž baterie sluchátek je 5,5 hodiny s možností prodloužení o 12 hodin díky minimalistickému pouzdru. Rychlonabíjení zvládne za 10 minut dodat dostatek šťávy na 90 minut přehrávání.

Zveřejněno: 16. 02. 2022