Sony představuje svůj nejnovější soundbar s Dolby Atmos

Společnost Sony představuje svůj nejnovější soundbar oplývající technologií Dolby Atmos, model HT-S2000. Ten podle výrobce slibuje pohlcující zvuk.

Novinka disponuje 3.1kanálovým zvukem a pár funkcemi, které dokážou zlepšit kvalitu reprodukovaného zvuku. V rámci soundbaru jsou integrovány tři kanály s dedikovaným středovým kanálem. Navíc tu najdeme i integrovaný subwoofer, který slibuje, že zvuk zvýrazní slušnými basy.

Ačkoliv novinka podporuje Dolby Atmos, není vybavena žádnými měniči směřujícími nahoru. Namísto toho spoléhá na Vertical Surround Engine z dílny Sony, což ve spolupráci s výše zmíněnými měniči přináší podporu nejen Dolby Atmos, ale také DTS:X.

Společnost Sony navíc slibuje, že je její nový soundbar HT-S2000 schopen softwarově zvýšit kvalitu zvuku, který se do soundbaru dostává streamováním přes Bluetooth nebo Wi-Fi, a to až na prostorový zvuk.

Novinka se navíc na trh dostává společně s novou aplikací Home Entertainment Connect, která soundbary Sony odstřihne od dosavadní aplikace Sony Music Centre.

Zveřejněno: 29. 05. 2023