Spolehlivé a bezpečné Wi-Fi 6 v domácnosti

Společnost Netgear uvádí nový designový mesh extender NETGEAR EAX15 s podporou Wi-Fi 6. Novinka nabízí spolehlivé a bezpečné připojení i širší pokrytí stávající Wi-Fi, včetně jednotného síťového názvu a hesla pro router i extender.

Dvoupásmový mesh extender Netgear EAX15 se čtyřmi streamy je vybaven nejnovějším standardem Wi-Fi 6 (AX1800), čtyřjádrovým 1,5GHz procesorem, technologiemi OFDMA a MU-MIMO a dvojicí výkonných interních antén. Kombinace těchto prvků umožňuje extenderu šířit rychlé a spolehlivé bezdrátové připojení do míst se slabším či žádným Wi-Fi signálem. Součástí zařízení je také funkce jednotného názvu a hesla pro sítě vytvořené zvlášť routerem a extenderem. Díky ní se uživatelé mohou plynule pohybovat napříč celou domácností bez negativního dopadu na stav či kvalitu jejich připojení.

Snadnou instalaci, nastavení a správu mesh extenderu Netgear EAX15 zajišťuje mobilní aplikace Nighthawk a funkce Push ‘N’ Connect využívající WPS. Součástí zařízení je také jeden gigabitový ethernetový port umožňující kabelové připojení libovolných zařízení. Mesh extender NETGEAR EAX15 je dostupný v zásuvkovém provedení a je kompatibilní s libovolnými Wi-Fi routery i Wi-Fi standardy.

Zveřejněno: 18. 12. 2020