Staňte se i vy dýdžejem

Koho nikdy nelákalo stát na pódiu před plným sálem jako dýdžej? Jak na to? Začínající i již aktivně působící DJs mají nyní možnost proniknout do světa scratchingu (škrábání) a posunout se směrem k profesionální úrovni v rámci téměř jakéhokoli hudebního žánru.

Značka Pioneer DJ představuje na našem trhu snadno přenosný a cenově dostupný 2kanálový kontroler Pioneer DDJ-REV1 s integrovaným audio rozhraním, který emuluje profesionální mixážní pult a PLX gramofony, včetně specializovaných funkcí pro dýdžeje a snadnou možností využití scratchingu. Poslední zmíněnou funkci ocení především milovníci hip-hop scény.

Zdrojem hudby pro kontrolér mohou být skladby uložené v připojeném počítači nebo téměř nekonečné internetové knihovny streamovacích služeb. Po připojení mikrofonu lze snadno kombinovat hudbu a řeč či vokály a vše současně streamovat přátelům nebo fanouškům na sociální sítě, a to bez nutnosti zapojení externí zvukové karty nebo mixážního pultu. Zvuk jde přes připojený notebook přímo do streamu.

Zveřejněno: 24. 03. 2022