Telefon realme 9 bude prvním s obrazovým snímačem Samsung HM6

První 108 Mpx Prolight fotoaparát v řadě Realme bude vybavený obrazovým snímačem Samsung ISOCELL HM6. Tato řada je populární mezi mladými lidmi po celém světě, protože nabízí prémiový obrazový zážitek, který vždy předčí většinou očekávání. Například realme 5 Pro byl jeden z prvních smartphonů základní třídy s 48 Mpx fotoaparátem a realme 8 byl zase jeden z prvních smartphonů na světe s 64 Mpx fotoaparátem. Realme 9 tedy přináší opravdu průlomový zážitek.

Díky nejnovější technologii NonaPixel Plus, která upgradovala původní pixel binning 3Sum-3Avg na 9Sum, budou mít fotografie pořízené telefonem realme 9 vynikající jas. Pixel binning zajišťuje, že se sousední pixely na senzoru chovají jako jeden velký pixel. V praxi to znamená, že 9Sum Pixel Binning zlepšuje celkový příjem světla o 123 % ve srovnání s obrazovým snímačem Samsung ISOCELL HM2. Navíc je po srovnání fotografií jasné, že fotografie pořízené při slabém osvětlení na realme 9 je výrazně jasnější a má lepší reprodukci barev.

Ve snaze poskytnout uživatelům vysoce kvalitní fotografický zážitek, využívá realme 9 ve snímači HM6 technologii ultrazoomu se slučovacím algoritmem, čímž vytvaří krásný přiblížený záběr, který zachytí to, co uživatelé doopravdy chtějí, včetně těch nejmenších detailů.

Zveřejněno: 31. 03. 2022