Tipy na vánoční dárky z nabídky Dellu

Pokud ještě nevíte, co svým blízkým vybrat na Vánoce, inspirujte se nabídkou společnosti Dell, která bude obdarované těšit nejen pod stromečkem.

Prvním tipem je tenký a lehký laptop Dell XPS 13, který patří k nejmenším 13palcovým notebookům na trhu a díky hliníkovému tělu je i maximálně odolný. Model s Full HD+ vám na jedno nabití poběží až 14 hodin.

Dále tu máme konvertibilní notebook Dell Inspiron 14 2v1, jenž je současně výkonným notebookem i univerzálním 14“ tabletem. Disponuje dotykovým displejem či integrovanou grafikou Intel Iris Xe Graphics a pohání ho čtyřjádrový procesor Intel Core i7 11. generace.

Určitě potěší také monitor Dell 24 Video Conferencing Monitor (S2422HZ), jenž disponuje technologií redukce modrého světla, integrovanou vyskakovací 5MP webkamerou či připojením USB-C.

To vše můžete doplnit ještě o kvalitní sluchátka s mikrofonem Dell Alienware AWS10H, která jsou vybavena 7.1kanálovým zvukem s frekvenčním rozsahem 20 Hz – 40 kHz či 50mm měniči. Výsuvný mikrofon snadno skryjete do těla sluchátek.

Zveřejněno: 02. 12. 2021