U Xperia 1 IV je rychlost vším

Nový mobil Sony Xperia 1 IV se může opřít o rychlost, kterou jsou smartphony Xperia proslulé. Je vybavený fotoaparátem se třemi objektivy umožňujícím zaznamenávat obraz ve formátu 4K HDR rychlostí 120 sn./s s použitím kteréhokoli z těchto tří objektivů.

Dokáže snímat série snímků rychlostí 20 sn./s s použitím automatického ostření a expozice v režimu HDR a nabízí nový skutečný optický zoom s rozsahem 85–125 mm. Navíc vám umožňuje sdílet své zážitky, ať jste právě kdekoli, prostřednictvím živého streamování videí5 a her.

Díky skutečnému optickému zoomu v rozsahu 85–125 mm umožňuje Xperia 1 IV pořizovat snímky s ohniskovou vzdáleností 85 mm až 125 mm bez zhoršení kvality v důsledku digitálního přiblížení. V kombinaci s optickou stabilizací, automatickým ostřením na oči a sledováním v reálném čase je ideální pro pořizování portrétů s přirozeným rozostřením (bokehem).

Xperia 1 IV přináší náš dosud nejjasnější displej 4K HDR OLED s obnovovací frekvencí 120 Hz, který v Režimu autora využívajícím technologii CineAlta nabízí nebývalou přesnost barev.

Užívat si můžete poslech ve vysoké kvalitě s 3,5mm konektorem pro kabelová sluchátka, bezdrátovými sluchátky nebo plnohodnotnými stereofonními reproduktory a pomocí aplikace Music Pro lze nahrávat vlastní zvukové stopy.

Zveřejněno: 18. 05. 2022