Update pro Jabra Elite 7 přináší podporu multipointu

Nejnovější bezdrátová sluchátka značky Jabra, modely Elite 7 Pro a Elite 7 Active, se dočkala významné aktualizace spočívající v integraci podpory multipointu.

Multipoint znamená, že oba modely sluchátek můžete v jednu chvíli spárovat se dvěma zdroji zvuku. Díky tomu je možné například plynulé přepínání mezi poslechem hudby na notebooku a přijetím hovoru na smartphonu.

Aktualizace firmwaru přichází na sluchátka nyní a stáhnout si ji můžete pomocí aplikace Sound+ od společnosti Jabra. Ta je dostupná jak pro Android, tak pro iOS.

Kromě multipointu získáte nově podporu i Google Asistenta, kterého si tak můžete zvolit mezi dostupnými virtuálními asistenty. Vylepšena byla i funkce MyFit a kromě toho bylo vyřešeno pár chyb.

Jabra Elite 7 Pro je model sluchátek, který je zaměřený hlavně na volání – výrobce u něj slibuje křišťálově čisté hovory. Elite 7 Active jsou zase už podle názvu sluchátka zaměřená na aktivní uživatele, a pro tento účel jsou osazena povrchovou úpravou Jabra ShakeGrip, díky které vám sluchátka v uších zůstanou i při náročných fyzických aktivitách.

Zveřejněno: 02. 02. 2022