ViewSonic představuje vTouch pro použití Multi Touch u macOS

Uživatelé počítačů Mac si nyní mohou užívat ovládání dotyky a gesty na všech dotykových monitorech řady ViewSonic TD a zvýšit tak svoji produktivitu.

Nový ovladač vTouch pro dotykový monitor řady ViewSonic TD nyní umožňuje všem uživatelům systému macOS využívat ovládání dotyky a gesty. Uživatelé počítačů Mac tak mohou využívat všechny výhody řady TD ViewSonic a dosáhnout díky intuitivnímu ovládání vyšší produktivity. Uživatelé řady ViewSonic TD si mohou stáhnout vTouch na adrese https://www.viewsonic.com/touch/touchscreen-monitor#mac.

„ViewSonic spuštěním ovladače vTouch udává nový trend vývoje a řeší tak nepříjemnou situaci uživatelů počítačů Mac. Před uvedením tohoto softwaru na trh nemohli uživatelé počítačů Mac kvůli omezením systému macOS používat externí dotykové monitory. V lepším případě mohli používat funkci single touch,“ uvedl Oscar Lin, ředitel divize monitorů společnosti ViewSonic. Omezovalo to jejich produktivitu, ale díky vTouch jsme zpřístupnili ovládání dotyky a gesty pro počítače Mac s využitím externích dotykových monitorů.“

Majitelé monitorů řady TD si mohou nainstalovat ovladač vTouch ViewSonic stažením ovladače z webu ViewSonic. Tento nový ovladač funguje u kompletní řady TD. Po instalaci si uživatelé počítačů Mac mohou bez omezení užívat vícedotykové funkce na připojených externích monitorech při spuštění systému MacOS. Ovladač navíc podporuje vícedotykové ovládání v systému macOS a většina funkcí je stejná jako u trackpadu pro Mac.

Dotykové monitory ViewSonic řady TD se mohou pochlubit kompaktním tvarem a čistým designem, takže dokonale zapadnou do vašeho pracovního prostředí. V nabídce najdete odporové, optické a kapacitní dotykové obrazovky.  Každá z nich nabízí jedinečné výhody pro různé způsoby využití.

Ovladač vTouch neustále vylepšujeme, aby nabízel další pokročilé funkce. Díky podpoře pro macOS verze 10.6 a vyšší pracuje vTouch na úrovni OS i na aplikační úrovni, čímž eliminuje všechny běžné problémy s podporou.

Zdroj i foto: ViewSonic

Zveřejněno: 22. 12. 2020