Vyrobte si smoothie a posilte svoji imunitu

Jak přirozeně posílit svoji imunitu? Jednoduše tím, že do sebe dostanete nějaké vitamíny a minerály. To samozřejmě můžete provést i tak, že si koupíte nějaké ty potravinové doplňky, ovšem jde to i přirozenějším způsobem.

Například s využitím výživných vitamínových nápojů, jako jsou smoothie. S jejich přípravou vám pomůžou odšťavňovače a smoothie mixéry. Jedním z dostupných modelů je odšťavňovač Adler AD 4124 (na úvodním obrázku), který disponuje pěti rychlostmi otáčení, jež je možné nastavit prostřednictvím přehledného LCD displeje. Stroj za doporučenou cenu 2.399 Kč se zároveň velmi snadno čistí.

Doporučit lze i odšťavňovač Sage BJE410 Nutri Juicer, jenž je vybaven plnicím otvorem přizpůsobeným pro celá jablka, hrušky nebo mandarinky. Tohle ovoce tak už před použitím nikdy nebudete muset krájet. Zásobník na šťávu má kapacitu jeden litr a celé to vyjde na doporučenou cenu 2.990 Kč.

Pokud jde o mixéry, pak luxusní variantou je přístroj s označením WMF 0416630011 Kult Pro, jenž disponuje objemnou nádobou, snadno se čistí a nabízí několik rychlostí, jež je možné volit skrze přehledný podsvícený LCD panel. Cena je v tomto případě 9.899 Kč včetně DPH.

Kam pro ně?

Chcete-li získat podrobnější údaje a nechat si doporučit vhodné masážní přístroje nové doby, podívejte se na e-shop Electro World, abyste zjistili více. Na e-shopu najdete nejen smoothie mixéry, ale i tyčovémixéry nebo ruční mixéry a šlehače. Všechny vaše objednávky vám Electro World připraví k odběru na 40 prodejnách včetně nové pobočky v Jihlavě nebo doručí kurýrem až do domu během 2 až 3 dnů od objednávky. Nákup z domova je jednoduchou záležitostí a zakoupené zboží můžete vrátit do 14 dnů v kterékoliv prodejně, případně zaslat zpět poštou. Stejně tak lze zboží bezproblémově reklamovat.

 

Pokud máte nebo si pořídíte Věrnostní kartu Electro World, ušetříte hned dvakrát. Za prvé vybrané zboží lze nakoupit za speciální nižší ceny, a za druhé za každou transakci dostanete procenta zpět jako příspěvek na další nákup. Stačí vyplnit krátký formulář a můžete nakupovat výhodněji už teď. Že se to vyplatí, o tom svědčí přes půl milionu zákazníků. Síť Electro World se nyní zdvojnásobila a po převzetí K+B Expert nabízí možnost vyzvednutí na 40 prodejnách po celé ČR.

Zveřejněno: 18. 06. 2021