Vytvořte si mobil, který nikdo jiný nemá

Společnost Samsung na akci Galaxy Unpacked Part 2 představila limitované edice svých zásadních zařízení, jmenovitě Galaxy Z Flip3, Galaxy Watch4 a Galaxy Buds2.

My se nyní chceme věnovat konkrétně modelu Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition, což je telefon, který je i mimo limitovanou edici unikátní svým pojetím. U Bespoke Edition pak dostanete kromě nových, konfigurovatelných barevných kombinací také speciální uživatelské rozhraní. Díky tomu si v maximální možné míře můžete telefon upravit ke svému obrazu.

Celkově si můžete vybrat ze 49 barevných kombinací, přičemž vzhled předního a zadního panelu můžete kombinovat libovolně. Navíc při koupi Bespoke Edition modelu Galaxy Z Flip3 dostanete také službu Bespoke Upgrade Care, díky které si můžete kdykoliv vyměnit barvu svého přístroje.

Zatím to však vypadá, že Česká republika bude z celého programu Samsungu vynechána. Ve vybraných zemích si pak zákazníci mohou jednotlivé barevné kombinace smartphonu Galaxy Z Flip3 (a kromě toho i hodinek Galaxy Watch4 Bespoke Edition) vyzkoušet v aplikaci Bespoke Studio.

Zveřejněno: 25. 10. 2021